• 14 DAGEN RETOURRECHT!

  • LEVERING BINNEN 1 - 2 WERKDAGEN! 

  • VEILIG EN GEMAKKELIJK BETALEN MET IDEAL

  • GRATIS THUISBEZORGD VANAF €60,-

Verzenden & retourneren

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
 De levertijd van u bestelling is 1-2 wekdag(en)Als een levering niet op voorraad is dan krijgt   u bericht hierover.

Verzendkosten
Voor verzendingen bij glitzglamour.nl binnen Nederland  berekenen wij geen verzendkosten voor orders boven de € 60,- Voor bestellingen tot €60,- zijn de verzendkosten €4,95,-.
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL

De verzendkosten naar België zijn € 11,95 per order. 
Voor andere landen, neem contact met ons op voor de verzendtarieven.
Een levering in België duurt 2 tot 3 werkdagen. 
Ruilen of Retourneren

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Geen enkel probleem. Retourneren kan uiteraard alleen als het artikel ongedragen,ongebruikt, onbeschadigd, met aangehecht label en nog in de originele verpakking zit.


Vul het retourformulier zo volledige mogelijk in en stuur uw retourzending binnen het retourtermijn samen met het retourformulier en factuur naar ons retouradres. En u ontvangt uw aankoopbedrag(minus de verzendkosten)op uw bankrekening. Hier vindt u het retourformulier, u kunt deze uitprinten en invullen.

Glitzglamour.nl is transparant over de verzend en retourkosten. We probe  ren onze artikelen zo scherp mogelijk te prijzen, zodat je kunt genieten voor de allerbeste deals. Als wij onze klanten"Gratis verzenden en retourneren"beloven, zullen wij de kosten voor PostNL bij alle klanten door moeten berekenen in de prijs van de artikelen.Wij doen dat liever anders! Bij een foutieve levering of een levering met fabricagefout zijn de verzend-retourkosten uiteraard voor onze rekening. Bijouterie kan om hygiënische redenen niet geruild of geretourneerd worden.

Retourzendingen kunnen worden teruggesstuurd naar onderstaand adres:

M. Sparkle
Glitzglamour.nl
Vossestaart 40
3648 HS WILNIS 


Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na onvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je produkt retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag(minus VERZENDKOSTEN)gecrediteerd. De kosten voor retour van jou thuis naar webwinkel zijn voor eigen rekening.
Wij verwerken zo snel mogelijk je retour. Meestal binnen 14 werkdagen.
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht,zal het produkt met alle geleverde toebehoren en-indien redelijkerwijze mogelijk-in de originele staat en verpakking aan de ondernemer gerourneerd worden.Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnememen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terug storten.

Het retourneren van artikelen is uw eigen verantwoordelijkheid, bewaar daarom altijd het track&trace nummer van uw retourzending. Glitzglamour houdt €1,95 administratiekosten in van het creditbedrag.